Contact

Contact met Feel Yoga

Bent u op zoek naar een invaldocent voor Hatha Yoga? Wilt u yogalessen op uw school? Of denkt u aan een workshop of cursus voor uw werknemers? Neem dan vrijblijvend contact op met Feel Yoga.Mijn naam is Renata van Wijck (1972). In 2002 maakte ik voor het eerst kennis met yoga en ik was meteen verkocht. In de jaren daarna heb ik veel lessen gevolgd en dat smaakte uiteindelijk naar meer. Daarom heb ik van 2012 tot 2015 de yogadocentenopleiding bij Fiore Osmose in Den Haag gedaan.


Yoga is voor mij als thuiskomen bij mezelf. Ik ga uit het denken en kom meer in mijn lichaam. Zo kan ik de hectiek van alledag achter me laten en beter afgaan op mijn gevoel. Ik ben meer in balans en het helpt me bewuster in het leven te staan. Daarnaast houdt yoga mijn lichaam soepel en sterk.


In 2015 ben ik begonnen met freelance yogalessen geven en ik volg regelmatig workshops en cursussen voor mijn verdere ontwikkeling. Ik vind het leuk om mijn yoga ervaring te delen en samen met anderen te genieten van wat yoga te bieden heeft. Welkom bij Feel Yoga!
Telefoon: 06-49782796


E-mail: renata@feelyoga.nl


Gevestigd in GoudaCopyright © All Rights Reserved